DentRent Cabins

Basis Cabin

De serie basis is vanaf het begin van DentRent een succesvolle unit. Een compacte tijdelijke huisvesting waar veel aandacht is besteed aan afwerkingsniveau, routing, logistiek en efficiency.
Met een afmeting van van ca. 11.00 x 3.10 meter (l.xbr.) excl. trap met bordes, is het vrijwel altijd mogelijk om voor deze cabin een plaatsje te vinden.

De basiscabin beschikt over:
- entree incl. wachtruimte met 6 zitplaatsen
- technische ruimte
- toilet
- behandelruimte met administraitehoek
- sterilisatie

Duo cabin

De Duo cabin beschikt over twee behandelkamers en een administratie/balie werkplek en kan als stand-alone worden toegepast, of in combinatie met de basiscabin.
In combinatie met de Basiscabin ontstaat een volwaardige praktijk bestaande uit 3 behandelkamers of twee behandelkamers met pantry. Hoewel de Duocabin is ontworpen als koppelbare unit wordt deze ook als stand-alone toegepast al of niet met een kleine cabin als wachtruimte.

De Duo cabin beschikt over:
- entree
- balie/administratie
- technische ruimte
- 2 behandelkamers

In de cabins zijn voldoende voorzieningen om additionele apparatuur aan de sluiten. Zie overzicht gegevens cabins

Geschakelde cabins

Met de verschillende modellen van DentRent is het eenvoudig om de tijdelijke huisvesting aan uw vraag aan te passen. Door 2 cabins te koppelen kan er binnen een dag een volwaardige praktijk staan.
Door koppeling van de basis en duo cabin ontstaat er een praktijk bestaande uit:
- entree
- toiletruimte
- 3 ruime behandelkamers
- bespreekhoekje
- balie / administratie
- wachtruimte
- sterilisatieruimte
- technische ruimte (2 x)

Geschakelde cabins nemen meer ruimte in beslag dan een enkele cabin. Beoordeling van de locatie vindt altijd vooraf door DentRent plaats.