Dent|Rent

Over DentRent

Met bijna 25 jaar ervaring in het verhuren van tijdelijke huisvesting voor tandartsen bieden wij u alle expertise en vakmanschap om uw gebruik van de tijdelijke huisvesting zo aangenaam mogelijk te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden van tijdelijke huisvesting en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze visie

DentRent denkt mee met haar opdrachtgevers en kan haar klanten zo de meest optimale oplossing bieden. Kwaliteit is geen toeval. Daar wordt door ons iedere dag hard aan gewerkt om ons product en de service te verbeteren. Wij werken met een klein team van mensen die elk specialist zijn in hun vakgebied en vinden korte lijntjes belangrijk. Zo houden we de kwaliteit bewust in eigen hand.

De relatie met de klanten en de continuïteit van de onderneming zijn belangrijke pilaren voor DentRent. Onze cabins zijn niet alleen ons visitekaartje naar u toe maar ook uw visitekaartje naar uw patiënten. 

Transport

Het transport van de cabins is een vak apart. Elke locatie is uniek en dient vooraf gescand te worden op bereikbaarheid van de omvang van het transport. Het transport van de cabins incl. benodigde vergunningen, tijdelijke verkeersmaatregelen, begeleiding, routeverkenning en eventuele eisen plaatselijke verordeningen worden door DentRent gecontroleerd.
Indien plaatsing van de tijdelijke huisvestging niet “vanaf de wagen” gelost kan worden wordt er gebruik gemaakt van een externe kraan. Ook dit wordt door DentRent geheel verzorgt. DentRent verzorgt en u wordt ontzorgd.

Samenwerking

De cabins zijn te huur met of zonder behandelstoelen. De keus om uw bestaande behandelstoel over te zetten in
de tijdelijke huisvesting heeft als voordeel dat er geen transport en opslag plaatsvindt. U kunt op uw eigen behandelunit
blijven werken. Vertrouwd voor u en uw assistente.
Het verhuizen van behandelunit(s) is echt een specifieke taak van dental monteurs/depot. In de loop der jaren heeft er
met de meeste dental depots in Nederland en Belgie een samenwerking plaatsgevonden.

Scroll naar boven