Dent|Rent

Waarom DentRent

DentRent verhuurt al meer dan 2 decennia tijdelijke huisvesting voor tandarts, mondhygiënist en orthodontiepraktijken. Compleet ingerichte cabins met 1 of meerdere behandelkamers afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden tot plaatsing op locatie. Ons visitekaartje naar u is ook uw visitekaartje naar uw patiënten. Wilt u weten wat DentRent voor u kan betekenen?

Ontzorgen

Bij DentRent weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken aan voorbereidingen voor uw praktijkverbouwing. Wij begrijpen heel goed, dat u dan niet ook nog eens de zorgen omtrent tijdelijke huisvesting erbij wilt hebben. DentRent neemt u het gehele traject vanaf vergunningaanvraag, coördinatie met betrokken partijen tot aan plaatsing van de tijdelijke huisvesting uit handen. Daarnaast blijven wij u uiteraard ondersteunen gedurende deze periode m.b.t. service aan de tijdelijke huisvesting.

Compleet ingerichte cabins

DentRent biedt compleet ingerichte cabins met o.a. een compacte en efficiënte indeling en een comfortabele werkomgeving. Standaard zijn de cabins voorzien van uitgebreide technische en dentale voorzieningen. U heeft de keuze om met de behandelunit van DentRent te werken of gebruik te maken van uw eigen behandelunit. In laatstgenoemde blijft het plaatsen, service en onderhoud in vertrouwde handen van uw dental depot.

Plug & Play

Alle DentRent cabins zijn voorzien van standaard aansluitingen t.b.v. energievoorzieningen. Hierdoor zijn onze cabins snel en makkelijk aan te sluiten door iedere erkende installateur. Het eventueel doorkoppelen bij gebruik van meerdere cabins is eenvoudig en doeltreffend. DentRent verzorgt de coördinatie, benodigde tekeningen en support tijdens de uitvoering.

Locatie, plaatsing, toestemming tot plaatsing

DentRent inventariseert de mogelijke locaties waarbij rekening wordt gehouden met o.a. de aanwezigheid van voorzieningen, bereikbaarheid voor transport en patiënten en bijkomende zaken zoals vergunningen. In overleg met onze klanten wordt bepaald wat de best passende locatie is voor de tijdelijke huisvesting. De volledige coördinatie, overleg en vergunningaanvraag wordt door DentRent verzorgt

Veiligheid en voorschriften

Alle DentRent cabins zijn uitgerust met een moderne alarminstallatie die d.m.v. een app door u en uw medewerkers eenvoudig te bedienen is. Aansluiting van de alarminstallatie op uw bestaande alarminstallatie en bijbehorende support behoort meestal tot de mogelijkheden.
Onze cabins voldoen tevens aan de geldende voorschriften en eisen omtrent brandveiligheid, noodverlichting, vluchtwegaanduiding, brandblussers en ventilatie.

Dentale preventie

Voor de aanwezige X-ray apparatuur in de cabins staat DentRent geregistreerd bij de ANVR. Het KEW dossier kunt u inzien wanneer u bent ingelogd op deze website. Op deze pagina vindt u ook de handleidingen van de aanwezige apparatuur, servicenummers en overige informatie. De waterleidingen van de cabins worden voor plaatsing bij de klant gedesinfecteerd. Daarnaast zijn de cabins standaard voorzien van BA kleppen t.b.v. de behandelstoelen en is flessenwater een optie.

Scroll naar boven